Min underbara tränare och hennes kollega hade diskuterat Millyard. Kollegan har bara sett Millyard på kort. Kollegan hade sagt att han såg ut som en väldigt grov arab, o tränaren som ett ädelt halvblod.

Han är ju precis hälften av varje, så ingen har ju fel, o ingen har ju heller rätt. Men det beror ju på hur man ser på det. O eftersom tränaren är en ”halvblodsmänniska” o kollegan en ”arabmänniska” blir det ju att man utgår från det synsättet :)

Tror de för en kort stund hade funderat på om det verkligen var en o samma häst de hade pratat om, eftersom den ena sa att han var grov o den andra raka motsatsen. Hihi :)

På träningen igår gick det faktiskt väldigt bra, o som vanligt får jag med mig så många bra tips. När Millyard börjar att slå upp huvudet skulle jag bara hålla kvar händerna och samtidigt driva mer framåt. Vips så slutade han upp. (tror dock inte det är lika enkelt när vi rider ut, men börjar det släppa i paddocken borde det börja släppa ute snart med).

Jag fick rida några öppnor längs långsidorna, hålla honom rak och mellan skänklar och händer på rakt spår, rida en hel del voltarbete för att få till böjningen, vilket kändes mycket bättre.

Det blev några varv i galopp på volt där jag skulle tempoväxla mycket och fortsätta med det framöver.

Jag är så glad att hon uppmuntrar mig och säger att vi SKA ut och tävla dressyr. Så det gör mig ännu mer pepp vill jag lova! :) I mitten av aug är det programridning och sedan KM i dressyr. Tänkte vara med på både Stormy och Millyard. Får se om det blir LB eller LC på Km med Stormy, vore kul o starta i LB o LC med Millyard. Jag ska ju komma ihåg programmen o inte blanda ihop dem så dte hänger på det med ;)

O nej, inga kort på träningen… Men idag SKA jag  o Tora upp samtidigt så då blir det kort. Det blir även trickträning för att jag och en tjej skall öva inför ett uppvisande som jag inte kan avslöja än vad det är.

image