När jag pratade med en kompis förut och sa att jag rakat Stormy, kom jag på att jag GLÖMT göra något snyggt på rumpan! Allt hår är ju redan bortrakat :P Typiskt! Sist blev det ju schackrutor… Jaja, det växer ju ut så småningom och han kommer ju dessutom få ha ländtäcke på sig tills våren är över.

Jag har även bestämt att jag satsar på dressyrdebut med Millyard den 15 april, dagen efter Stormys och min eventuella 50 km tävling (så jag lär inte alls vara trött dagen därpå, inte alls) så jag har något datum att sikta på. Sen kanske det inte blir av alls av diverse orsaker, men nu är det iaf bestämt. Det blir LC:1 2008, alltså exakt samma jag red i somras.
Då hinner jag nog förhoppningsvis starta honom någon hopptävling på klubben innan så han får spana på nya saker.

Har beställt en nummerlappshållare förresten från distansritt.nu som kommer nästa vecka.
Med andra ord väntar jag hela FYRA brev/ paket nästa vecka:
-Nummerlappshållaren
-Kavajen jag beställt
-Svart bävernylon
-Ceriserosa bävernylon (det skall bli ett ländtäcke till Stormy som matchar hans knallrosa träns. Tänk så fina vi kommer vara på distanstävlingarna!)

Jag ser verkligen fram emot det här året. Det är så mycket roliga saker som är inplanerade och jösses vad jag längtar till dem alla!

I skolan skall vi ha modevisning i slutet av utbildningen för allmänheten för att jaa, visa upp vad vi gjort samt locka till sig nya elever kan jag tro. Gudars, jag måste be dem innan jag går tala om att det mesta jag gör är hästrelaterade saker så ingen tror något annat om vilken mode-stil jag har ;) Haha!

Eftersom jag inte har några nya bilder får jag rota i arkiven och visa er nya bilder, och jag fick mig ett gott skratt när jag såg den översta. Mysbyxor och flipflops.
Japp, jag hade ett ROSA täcke till Millyard och ja, det skär sig något enormt ;)