Var inne i en hästsportsbutik och såg cerisefärgat Glen Gordon schabrak i dressyr… Tänk så snyggt ihop med hans distans-ceriseträns som kommer från USA… Men, det blev inget inköp. Ska däremot ta en titt efter ett snygg remontträns till Millyard tror jag i svart läder. Titta kan man ju alltid göra. Det blir att kolla på Skara Hästsport idag eller imorgon. ( o de där orangea benlindorna kommer nog ligga där i hyllan o skrika ”köp oss, köp oss”. Stå emot, eller icke, det är frågan :P )

Imorgon blir det förresten ommålning av min rockard. Jag skall ta kort så får ni se före och efter. Svart hammarlack från Jula får duga.
Har eventuellt tur så jag kan få ett hjul till vagnen med så att den äntligen går använda! :)

Ikväll blir det nog en uteritt på Stormy och Bella, eller Millyard. Inte bestämt mig ännu :P