Ska imorgon testa de nya gelépaddarna jag beställt. Tror att de kommer göra sig gott på Millyard som har ärr på bakbenen mer än jag sett på någon annan häst. Inga sår eller så, men tillräckligt för man ska undra vad han egentligen sysslar med i hagen.
Nu använder inte jag benskydd i hagen mer än när vi släpper ihop hästar, men tanken har ju slagit mig kan jag ju erkänna :P
Jag tycker ju rent logiskt att får man ont när man slår/trampar sig själv eller vad han nu gör så borde man lära sig?

Någon av er som provat gelépaddarna? Kanske borde ta kort på dem med förresten så nu vet vad jag menar :)

Strax upp till stallet så får vi se vad som blir gjort idag.

Stormy reds igår och i förrgår av Julia, och dagen innan fick han trava ca 6 km till och från kliniken. Innan dess har han fått stå sedan lördagens tävling förra helgen.

Om en vecka är det alltså premiär för hoppning och jag tror de skall starta 80 och 85 cm hoppning.
Antagligen blir det hoppträning när Julia rider fram till nästa helg och western med mig, där vi skall öva galoppfattningarna, cavalettibommar och sidepass.

Millyard och jag fortsätter med att få honom att gå FRAM för skänkeln (istället för bak som han gör nu), galoppfattningar och sidvärtsövningar.

Bella sätts igång lite lugnt med skritt och lite travarbete i paddocken och någon lugn uteritt. Så snart jag kan köra Stormy igen så får hon hänga med på släp bakom.

Längtar redan tillbaka till förra helgens distanstävling. Här står Stormy och äter vid vår 30 min vila efter 30 km, och strax efteråt stack vi iväg på de resterande 20 km. Sara och jag äter pastasallad. (Visst ser han förresten extra liten ut på den här bilden, som en liten shettis eller så?) ;)