Jag vet ju sedan tidigare att ni tycker det är intressant att läsa om själva ridpassen, mer än att ”igår reds Stormy”. Det har ju blivit väldigt lite ridning för min del sedan en månad tillbaka då jag fick en spricka i nacken samt en whiplashskada. Nu är jag på hugget igen och det är väl tur, för redan på söndag är det årets fösta tävlingsstart för min del! Hujeda :P

Det är ju lagdressyr och ett nytt program för i år som är omgjort. LB:1 2015 ska jag rida så jag försöker för fullt memorera programmet =)

Han är inte riden många ggr alls på en månad nu Stormy, utan mest tränad från marken så jag räknar inte med några vackra fina poäng, övergångar som är som de ”ska” osv, utan det får bli en check av vart vi ligger till med knappt någon ridning alls i bagaget.

Dessutom har jag inte varit i en riktig paddock och ridit sen i september, så ni förstår ju vilka förutsättningar vi har. Not :P

Nåja, jag ska iaf göra mitt yttersta för att inte stjälpa laget, mer än så kan jag inte göra (jag vill ju inte hoppa av!).

Förhoppningsvis kan Tora följa med mig, vara stöd och hjälp samt mästerfotograf så jag äntligen kan få lite nya ridbilder för i år. Förvisso är det en svart luddig lite för rund och omusklad ponny jag kommer svänga runt på i ca sju minuter inom vita trästaket, men jag vill ändå ha bilder.

Sen tar vi protokollet som ett kvitto på att vi behöver träna MASSOR mer, tränar vidare och satsar på bättre resultat tävlingen därpå =) Vi ska iaf ha kul o det är det absolut viktigaste.

Insåg att inte ens sporrarna blivit använda på ett halvår, så det är kanske dags att ta på dem med o se hur han reagerar på ”finhjälperna” ;)

Han var het som en bränd banan igår när jag red, och jag försökte ivrigt få honom trött genom att blanda mycket galoppjobb med ”passage”-tänk. Dessutom har han ”fastnat” i högersidan i tygeln så det blir perfekt att be kiropraktorn kolla igenom honom snart för att kolla spänningar som kanske kan släppa.

Jag ska få tummen ur o starta datorn och visa bilder i bättre kvalitet som togs i höstas. Den musklade lilla krutburken vill jag ju ha tillbaka, med mer styrka, ork och kondition. Bättre ridning från mitt håll, mer fokus, mer riktat fokus på vår träning för att nå framåt. Jag har fortfarande siktet inställt på att vi en dag skall klara av att debutera MSV.

 

Stormys man är verkligen halverad. Minst :( Han har över vintern gått med ett täcke med fast hals som skavt av maaaassor man. Himla dundertråkigt men det är bara att inse att han får ha utan hals framöver, att det på sikt växer ut igen… Å andra sidan är ju Trazzels typ lika illa. Den är tjock men Chino har ju kapat den på hälften på längden ;)

wpid-wp-1409551413386.jpeg wpid-wp-1409551433487.jpeg wpid-ts_3.jpg liIMG_0834 liIMG_0777 wpid-IMG_279572695249023.jpeg wpid-IMG_229259996675063.jpeg li9098