Efter att jag ridit den stressiga Millyard gick jag till ridhuset igen, fast med Stormy. Han var betydligt lugnare där inne än de tidigare gångerna. kanske beror det på att han gått fler dagar i sträck?

I söndags var det ju pay and jump, lördags hoppade Julia honom lite, fredags red jag 1,8 mil, i torsdag ett jobbigt dressyrpass, onsdagen red Julia lite hoppning… Sen minns jag inte mer ;)

Nog att han fått ta det lite lugnare när Julia rider, så det nästan räknas som vilodag för honom :)

Dock blir han otroligt mycket mer lugnare när han får använda kroppen och knoppen regelbundet. Så det är bäst att försöka fylla hans dagar med någon slags motion, och vilodagar blir det av ändå emellanåt.

Hur som så fick han igång en hejdundrande snabb galopp och jag försökte verkligen få igenom halvhalter i galopp, men det är INTE lätt när det knappt funkar i traven. O varför jag ens försöker i galoppen är för att jag vill att hans överskottsenergi måste ut någonstans och snabbast att bli av med den är i just galopp. Tänk nu på att han har bra kondition så det tar ett tag att få honom trött, om man nu inte rider dressyr med tempoväxlingar, halvhalter och ja, ni vet. Då blir jag nästan lika trött ;)

Idag tänkte jag rida dressyr i paddocken på honom, och Millyard och kanske även Bella. Det vore på tiden att rida lite dressyr på henne.

Imorgon kl 9 väntar dressyrlektion för mig och Stormy? Millyard?

Jag tror det blir på Stormy imorgon, och nästa pass kanske Millyard? Så svårt att bestämma mig. Men just nu känns det som att jag och Millyard tar oss framåt hela tiden när vi är i paddocken och får bakslag i ridhuset. Stormy behöver jag verkligen hjälp med att få igenom halvhalterna, att lyssna bättre och få hjälp med en hel del.

Då är ju bara frågan. Vilken av de alla snygga outfitsen ska vi ha på oss? ;)

Rosa schabrak o lindor?

Orange schabrak o lindor?

Vitt schabrak o lindor?

Olivgrönt schabrak o lindor?

Grått schabrak o lindor?

…. … …?

… …… …?

I-landsproblem :D

image