Stormy fick igår motionera ett lugnt pass i paddocken. Ville mest känna av honom lite, då han dagen innan fick gå ett tuffare pass med mycket galoppjobb.

Han kändes lite stel och inte alls sådär härligt mjuk som han kan vara. Med mycket halvhalter, halter, öppnor, slutor och tempoväxlingar lossade det men ändå inte hela vägen.

Innan nästa helg kommer Bella få åka till sitt nya hem på en obestämt tid där Tora skall ha henne. Söta hon har redan besällt nytt täcke, trots att jag har en del som hon gärna får ta med ;)

Men, jag vet hur det är :D

Känns iaf dunderbra med Tora. Så Bella kommer få det toppen. Lösdrift o ett gäng med nya vänner väntar henne. En ladugård intill med en av Sveriges modernaste anläggningar, nh-tränade hästar… Jaa, o bara omkring max en mil eller något sådant där hon står nu.

Annars så är det fullt upp för mig som ni nog märker. Millyard har verkligen tagit sig och blir rundare för var dag.

Jag börjar själv försöka pilla i mig lite mer protein än jag någonsin gjort tidigare. Kesella med hallonsmak är att rekommendera. Ruskigt god!

Jobbar sex dagar i streck den här veckan, så mornarna o förmiddagarna tillbringar jag i stallet med utsläpp, pyssel, mockning… O ridning. O så lite plugg, o så jobb… Det rullar på helt enkelt.

Nästa vecka ska jag rida lektion, det var bra längesen sist o jag vill få nya mål och se framåt.