Det blev inga ridbilder igår, jag och Tora lyckades inte med kommunikationen så det får bli en annan gång ;)

Jag red iaf Lova igår och det gick framåt, vilket jag tycker att det gör varje pass.

Igår trillade polletten ner hos henne att hon skall ge efter i nacken i traven när jag tar i båda tyglarna. Jag svängde med kroppen och benen innan jag tog i tyglarna för att visa henne vart jag ville att hon skulle svänga. Lyssnade riktigt bra  med tanke på att jag inte ridit henne så många gånger än.

Jag longerade henne innan och la ut en bom som hon de första varven ignorerade totalt. Vaddå lyfta benen? :)

Stormy fick sig ett jobbigt träningspass i skritt och trav igår där jag varierade träningen massvis. Tillslut blev han riktigt trevlig i munnen igen, som jag vet att han blir när jag hunnit rida honom kontinuerligt, men nu gick det fort :) Red med sätet utan att försöka ta i tyglarna, gjorde öppnor, slutor, skänkelvikningar, volter…

En övning som jag tyckte funkade riktigt bra, var att rida 8-volt fast en extra volt på det. Alltså tre volter ”ihop”. Jag red mellan volterna som en serpentinbåge nästan, och red där öppna eller sluta tills nästa volt började. Ja, mer kanske som serpentiner än volter, men jag hoppas ni förstår vad jag menar.

Även Millyard fick sig ett pass, mest gick det inte alls skulle jag väl kunna säga… Suck. Imorgon blir det träning för bästa Petra så jag hoppas hon kan hjälpa oss vidare.