Igår fick Bella springa av sig sin energi i paddocken som sist och hon ÄLSKAR det :)
Red henne sen en liten stund barbacka i skritt och trav i repgrimman i paddocken.

Idag fick Stormy hänga med och busa av sig och han har knappt blivit släppt i paddocken innan då han kan få för sig att springa RAKT igenom tråden om han vet att det inte är ström, vilket det givetvis inte är till paddocken. Han verkade iaf väldigt lycklig och fick sen jobba ordentligt med mig på ryggen.
Han fick öva galoppombyten då jag red i en 8-volt. Från vänster till högergalopp så tog han den direkt men byte höger till vänster så fick han bara ihop det med frambenen medan bakbenen hamnade i korsgalopp.
Är trots mycket mycket nöjd då han verkligen tog fattningarna precis när jag bad honom och det är väl kanske tredje passet jag någonsin övar byten med honom (sist gjorde vi det utan tyglar).

Efter passet rullade han sig i leran. Myyysigt ;)

Hade förresten riktigt tur och har beställt en nästan oanvänd dressyrgjord 40 cm med fårskinn på till min bomlösa sadel för ett bra pris som kommer på tisdag. Gjorden jag har nu är 50 cm och man får ha GOD balans i svängarna om man inte ska snurra ;)

Reflexpannband 85 kr + ev porto utan kardborreknäppning, 95 kr + ev porto med kardborrknäppning. Välj med eller utan fleece eller teddyfoder. Till grimman eller tränset. Flärpen syns bakifrån och framifrån. Finns i gult och magenta (lila/rosa). Maila tanja@mejlamej.nu för beställning

Översta bilden visar baksidan i teddy på pannbandet. Foder hela vägen ut för att motverka skav.