Tjohej!

Idag har vi hunnit träna 6/8 hästar :)

Moa red Millyard, Tilda o Moa red Trazzel när jag kom till stallet (o hoppade 105 på honom!), Bella longerades och fick hoppa små hinder med Pussel. Vi hade hoppats att han skulle haka på lite mer men han börjar bli bekväm, hehe. Sen red jag Stormy o Tilda Kotten. Så, kvar är Irre o Chino :)

Prio är ju Trazzel, Millyard, Kotten och Stormy (som dock inte får gå så mycket än men mer o mer pga skadan). Bella har varit sjukskriven lite och är föräldraledig för det mesta, o Pussel tränas mest i att bindas upp, lyfta ben, ledas mm och kommer komma ut på fler uteritter på Bella framöver :)

Chino ska ju ridas in igen och Irre mest löstränas, löshoppas mm då han körs in nästa år när jag skaffat vagn o sele.

Bilden nedan är på Millyard och Moa från i fredags och jag tror att de hoppade upp till 90 cm då.

Alla hästar står i samma nya stall numer och vi alla stortrivs där :)

Jag har ju läääääänge försökt göda upp Millyard i hull men sen jag förr sommaren skickade in mananalys och fick veta att han har problem med ämnesomsättningen har jag ´lite ”accepterat” att han inte kommer bli rund igen.

Jag har ju haft honom i 10 år, en gång under ca 4 månader var han såhär rund o fin. Jag hade inte ändrat nånting i foderstaten, och jag var lyckligast ever över att han såg sååå fin ut.

I veckan kom jag i kontakt med ett foderföretag jag inte provat innan (hej, jag har provat i stort sett allt som finns känns det som och ja, jag har haft analyserat grovfoder och utärknade foderstater) och nu ger jag mig på det igen.

Fodret är St Hippolyt och jag har läst igenom hela deras 130-sidiga katalog jag fått :)

14555616_10155266345034829_482753620_n

14518793_1130178303764816_1042694766_n