Det är bara en vecka och en dag kvar nu tills vi startar LA. I och med att vi gör debut i LB:3 bara tre dagar efter så tränar jag båda programmen samtidigt.

Framförallt är det fattning från skritt på kortsidan, fattning på diagonalen och skänkelvikningarna jag lägger fokus på, samt lite ryggning.

På söndag och tisdag blir det Petra-träning för att kunna få de bästa förutsättninarna för oss :)

Jag har ökat på Stormys fodergiva lite med mer energi och bara lite mer protein, och hej o hå! Han badar i energi efter våra dressyrpass numer :P Vad två dl kan göra skillnad ;)

Igår hann jag inte rida alls, då jag i fem timmar var iväg och gjorde en fotosession, för att sen jobba.

Idag kommer jag vara på konferens och så även imorgon. Jag hoppas på att hinna rida lite ikväll och smita hem, men imorgon finns det inte möjlighet alls till det. Men, istället blir det träning i helgen mer ordentligt.

Millyard var bra billig häromdagen när jag skulle rida honom i skogen. Vi var inte direkt samspelta någonstans när han fick sina ryck och reste sig o fick fnatt bara jag rörde vänstertygeln. Istället fick jag hoppa av och lät honom hoppa över ett vattendike många ggr tills han var trött sen.

Lilla Trazzel vaccinerades i måndags och skall ha en till inom 4-6 veckor då han grundvaccineras. Till hösten blir det allt en valack av honom…

Efter midsommar kommer jag visa er oerhört fina bilder på mig och Stormy(!). Vi kommer agera fotomodeller :)