image

Hehe kanske svårt o se på bilden men det svarta som inte är själva hundbädden är Trolle, o det ljusare lilla kattungen Ellie som ligger på rygg.
Hon o Trolle leker som bara den varje dag o de har verkligen roligt tillsammans :mrgreen:

Förhoppningsvis kan jag låta henne få komma ut om några veckor. Först ska jag skaffa halsband med nummer i ifall hon kommer bort, men även sele det första så hon försiktigt får se sig om. Sen tror jag hon lätt följer med in igen eftersom hon är så van vid mina hundar ;)

Nästa helg ska jag o Kotten på pay and ride och det känns mer hoppfullt nu än förra veckan 😝
Igår fick jag nämligen till ett riktigt bra pass. Red igenom honom ordentligt och det lossade mycket. Dock har vi mycket jobb kvar. Egentligen känner jag inte att han är redo alls nästa helg men han behöver komma ut o se domare o vita dressyrstaket och sånt.

Jag kommer rida lb på honom då men förhoppningen är att han blir klar för la under året beroende på hans utveckling.

Det har varit mycket både förra veckan och den här. Jag är ju lite tråkig kanske men jag älskar att ostört kunna få vara hemma o vara i stallet utan att ha tider att passa mer än när Aliwa vaknar.

Det är roliga saker jag är iväg på o självvalt men just att få vara i stallet är SÅ viktigt för mig.
Igår var det dietist för Aliwa då jag har frågor kring hennes kommande kost, vegetarisk, eko o hemlagad, sen var det babyrytmik (varje måndag) o slutligen ett jobbigt möte. Handla o lite sånt.

Idag var Hovis ute på fm, sen bvc, handla det jag missade igår (lusern, kattsand, hundmat…)
Imorgon ska vi till en förälder i Föräldragruppen så vi blir några mammor o bebisar.
På torsdag kommer min chef och en kollega hit på besök så jag behöver städa, baka sockerkaka o ja, lite sånt.

Däremellan såklart träna hundarna, hästarna, fixa stall, ta hand om Aliwa o hemmet o äta nån gång däremellan :mrgreen:

Fick förresten brev av läkaren att min sköldkörtel fortfarande inte är bra men har blivit bättre så i mars ska jag lämna prover för tredje gången.
Det innebär att jag har en överfunktion på sköldkörteln så allt är på högvarv. Jag är OFANTLIGT trött vilket är en av symptomen.

Nu ska jag sova 😘

image