Fina Millyard har verkligen överraskat mig den här veckan. Formtopp ALLA ridpass och alla har nog överträffat de tidigare innan den här veckan.

Jag rider mycket galopp med diverse öppnor, slutor, lite svag skänkelvikning, tagen bakdel, ”piruettänk”, fyrkanter där han verkligen sätter sig i hörnen.

I traven jobbar jag med att han skall tänka passage. Antingen plockar jag honom från skritt och ber om ”tramp” eller samla traven rejält och börja därifrån. Det var faktiskt i måndags jag började med detta och efter det liksom lossnade det hos honom. Han blev så rejält loss i båda sidor och betydligt mer alert för mig.

Av korten att döma känns det som att han orkar komma upp mer i form och samla ihop sig mer.

Han har redan tappat rejält i hull för att han inte går på bete (betet vi har behöver vi ta hem dem från när betet används till skolans aktiviteter…). På torsdag får de släppas där igen så jag har fått köpa hösilage till dem(!!!).

liIMG_1384 liIMG_1387 liIMG_1401 liIMG_1381  liIMG_1349 liIMG_1347 liIMG_1346 liIMG_1382