Kan ju knappast påstå att kvalitén var något vidare på några av korten, men jag har bara ägt kameran i några dagar och har redan fått lära mig lite, så jag hoppas det blir bättre nästa gång.

Är jätteglad att Millyard har sådan energi och positivitet till träningen. Ibland känns det som han är slöare n slöast och tycker det är sååå boring, men nu när jag hittat ”på”- knappen så känns det kanon :)
Jag rider honom med ett mjukt rakt bett som han kan böja hur han vill i munnen. 

Imorgon eller inom kort kommer bloggen att flytta och få en ny betydligt bättre design. Bra va? :)

Nu är det läggdags för mig, för att stiga upp och vara i stallet runt 8. Hoppas på bra väder så Tora och jag kan rida ut. Tänkte nämligen att vi skulle rida bort till travbanan så Millyard och Stormy kunde få sträcka lite på benen i ett lugnt tempo. Vi får se.

Med en pappa som arab o mamma som halvblod så har han verkligen fått halvblodets stora galopp :P Så fast han inte är så hög känns han STOR att rida.