li1041

 

 

 

li1372 li1428 lili1193 li1041 li1159 li1193 li1207 li1239 li1254 li1367På tävlingsdagen som (oj!) var en vecka sen nu, så var han väldigt slö. Dagen innan tävlingen redas han rätt lugnt för att kännas igenom. Dagen innan det blev det 2,5 mil galopp ute i skogen på travbanan och grusvägarna.

På framridningen var det lite väl trångt och jag kände att Stormy inte alls var på vidare humör att lyssna på mig i galoppen. Bära eller brista tänkte jag o gick ut med honom o skrittade runt parkeringsplatsen. Ställde mig utanför tävlingsbanan sen och väntade på att vi skulle bli insläppta.

Han stod helt stilla, vilket ringde en varningens klocka hos mig.

Han blir lätt uttråkad så därför lät jag bli att rida mer på framridningsbanan tidigare och hoppades att alla våra träningstimmar låg bättre i hans kropp…

Så, in på banan och rida ökad trav där den ligger i programmet, inte galoppera där o träna ökad skritt osv. Ja, sen var det då dags för startsignalen o det började med att jag lyckades göra en kass rak linje mot domaren, en bit in i programmet tänkte jag i en hörnpassering ”jag ska A L D R I G mer tävla dressyr” (för att det kändes jättedåligt med en stretande ponny mellan händerna). Efter första galoppdelen trodde jag att jag fått hjärnsläpp men stannade inte utan hoppades på att banan skulle komma tillbaka till min hjärna, vilket den tackolov gjorde o vi fullföljde ritten.

När jag var klar tänkte jag ”Förlåt laget”.

Tora gick sen och hämtade mitt program, och när jag såg procenten 64,137% trodde jag att de skrivit fel. Om det känns SÅ dåligt, undrar jag vad jag får för poäng när det känns bra ;) Sen kom glädjen fram och genast undrade jag när nästa tävling är ;)

Det var sen, det blev anmälan till LA. Även om jag tänkt oss starta det först i juli då jag tror att han kanske gör sig bättre där då det är mer saker som händer i programmet så han inte lessnar lika snabbt, så får vi se det som träning. Ett kvitto på vad som faktiskt funkar nu och vad vi behöver träna massvis på.