Det finns en inspelad film där jag berättar lite hur man lär in mottryck med hästen. Dock blev det första tagningen och jag säger lite fel, men vill ni lägger jag upp den ändå. Den är filmad med kameran så isf lägger jag in den på youtube.

Tanken var väl att göra en lite bättre men nåja, det kanske går o ha i början. Det kommer bli en fortsättning på den men jag gissar några är lite nyfikna så det får duga så länge. Hinner jag laddar jag upp den ikväll eller imorgon.

Det var mörkt när vi filmade så vi hann inte filma en gång till.

Millyard har frusit så himla mycket trots tjocka dubbla täcken. Han har ju shivring som blir värre av att han rör sig för lite, jag har börjat ge honom magnesium och sen det frös till har han haft magnettäcket på sig hela tiden. Sen dess har han inte frusit nåt alls. Äntligen borde han inte gå ner mer i vikt utan börja lägga på sig igen. Lätt skulle han kunna få gå upp 100 kilo. Det är så ledsamt när han rasar i vikt verkligen.

Under veckan kommer han förhoppningsvis få skor med sulor och brodd så jag kan rida ordentligt sen. Antagligen kommer det bli en gruppbild tagen med på alla pälsbollar på samma bild. Får se hur resultatet blir ;)

 

Känns som det inte var längesedan den här bilden togs på Trazzel med distansutrustningen. Snart kommer han få följa med på kortare skogsturer med mig o jösses vad spännande =)

wpid-wp-1412933597974.jpeg