Ja jisses. Idag har jag faktiskt ridit FEM hästar idag, men det borde räknas mer som fyra då jag red Bella och Charter rätt kort stund, men iaf :)

Först red jag MONSTRET Millyard . Att han kan skifta så mycket i humör den grabben. En vilodag och en hel delkraftfoder med protein sätter fart på monster-genen ;)

Det blev massvis galoppövningar i förvänd galopp, galoppombyten på 8-volt, kort, samlad galopp, galoppfattningar… Ja, massvis galopp alltså. Han var genomsvettig.

Sen var det Lovas tur, och hon blev rejält svettig hon med. Först var det det vanliga longerandet och ledövningar, sen ridning i skritt och trav i försök att få henne att hålla traven, göra one rain stop och hålla sig på en volt på långa tyglar utan att glida iväg.

Stormy skrittade jag i 40 minuter i paddocken där jag övade på sidepass, skänkelvikningar, öppnor, halvhalter i miljontals då han inte alls hade lust att lyssna efter vila runt en månad ungefär… Kunde inte hålla mig ifrån tre passagesteg o då frustande han till o blev glad :)

Tora kom sen upp och gjorde iordning Bella och jag Charter. Red barbacka på Charter o Bella hade westernsadel o träns på sig. Efter ett tag bytte vi häst.

Bella övade jag samma som sist, lååångsam trav och volter, och lugnt sakta av till skritt utan att slå upp huvudet. Det gick toppen! :)

Inga kort, jag har liksom glömt av att ta med kameran eftersom det regnar varenda dag! O mobilen hade jag inte en tanke på…