Ettåringen jag hjälpte till att gå med när den kördes in har nu varje dag skrittats på egen hand två varv runt banan utan ledare. Den skrittas bara än så länge.

Igår och idag blir det ingen träning alls med hästarna då tiden inte riktigt finns. Ska upp ikväll efter jobbet och släppa in dem och mysa. Har även utsläppet imorgon så Bella ska få ha på sig back on track paddarna inatt och Millyard ska få ha på sig back on track padden om jag lyckas fästa den bra. Behöver sy dit två hylsor på var sida så jag kan sätta fast den med en resårgjord.

Tror faktiskt det var bra för Millyard att stå nu i två dagar efter de jobbiga passen i helgen. Iof ser jag inte att det är fel att skritta och ta det lugnt om de gått hårt, men de rör sig rätt mycket i hagen och går ute mycket.

När han lärt sig att gå framåt bättre för skänkeln, såsom han är på väg att göra nu, så kommer jag börja rida ut lite mer på honom igen. Tanken är att under vintern rida ut ganska mycket på honom nämligen. (o då i det bettlösa alternativet). Min plan är nämligen att kunna starta en clear round distans med honom i vår, och med Stormy 50 km tävling. Så båda två behöver hållas igång under vintern.