Så, då var jag o Stormy även anmälda till LB:1 på söndag. Med sista tävlingen i bakhuvudet då det gick sååå dåligt pga, så måste vi ta revansch! Två starter i två olika klasser samma dag.

Han har gått dressyr tre dagar i rad nu, och ”seriös” dressyr där jag försöker skärpa mig o rida ORDENTLIGT hela tiden. Att det ska vara så svårt ;)

Han känns oerhört fin och jag hoppas det verkligen håller i sig! Kombon av att distansträna och dressyrträna är lite pilligt må jag säga nu när tävlingarna ligger så nära på varandra.

Jag såg att 18 augusti finns det dressyrtävling också, samt pay&jump. Jag är lite sugen på att åka på pay&jump med både Stormy och Trazzel då, en knapp mil från stallet. Tänkte nämligen hoppa med Stormy och springa bredvid med Trazzel i så fall för att han skall vänja in sig vid tävlingsmiljö o allt sådant.

Hm jag ska fundera :)

Förresten är jag sååå sugen på att fota Stormy i ridhuset någon morgon som jag gjorde med Trazzel i vintras. Tror han skulle bli såååå fin på bilderna! Sommarpäls, blank… Dessvärre har jag ingen frivillig assistent som vill få hästen framåt, men jag får kanske göra ett eget försök :)

Verkar som att stallplats antagligen är löst tills att jag flyttar. Boende för mig är inte klart än :/ Hur som så har jag max tio min körning till ett kanonfint ridhus som jag kommer använda flitigt och träna Millyard och Stormy i när de flyttat sen.

De kommer tränas måndag-torsdag framförallt, ev fredagar. Trazzel kommer bo kvar och tränas lördagar och söndagar, och ev fredagar.

Förhoppningsvis kommer jag kunna ta med mig antingen Millyard eller Stormy på helgen för att kunna rida lektion för Petra under helgen nån gång i månaden eller när det passar. Fixar inte hösten/ vintern/början av våren utan hennes hjälp. Vintern skall bli ett flitigt tränande må jag säga! O hela hösten med givetvis.

Trazzel ska köras in i höst och köras på helgerna :)

Untitled-1-5_mod1liten li1083