Klockan är bara 21 och jag (vi) la oss redan för en timme sen.

Är fortsatt asförkyld, ögonen liksom forsar med tårar, kroppen börjar värka o jag vill mest bara vara inne.
Men ut o fixa stallet o hästarna, sen iväg till vårdcentralen för o lämna prover (proverna till sköldkörteln får jag lämna nästa v istället).

Sen handla lite ifall jag råkar må toppen imorgon. Då ska jag o Aliwa till kompisen o hennes man som var med när Aliwa kom o bodde med oss på bb en vecka. Hennes man var inte med alltså 😂

Sen kom jag hem, gråtfärdig av trötthet o frustration av förkylningen. Var förbi Apoteket med o de hade slut på Oleum Basileum som är min räddning när jag är förkyld.

Kikar ut genom köksfönstret o ser att Trazzel har rymt. Oooooooorka 😵

Kasta sig ut, ta in honom o IrreVirr o Chino som snällt var kvar i hagen. Tråden var hel men han hade nog hoppat över för att kunna hälsa på grannens ston som bytt hage till lösdrift (isch 40-50 m bort).

O så in med Millyard eftersom han fryser…
In, ta hand om Aliwa som var ledsen o hungrig o allt.

Ut, fixa klart stallet, in med resten av hästarna. Fick sen hjälp av grannen o sätta upp en tråd till runt hingstarnas hage. Grannen med borrmaskin o pinnar för att göra staketet extra högt o inåtlutande o jsg gick efter med tråden.

En sån där dag helt enkelt man helst bara vill stoppa i ”inga fler tack”.

Natti 😘

image