Såg den här bilden av Tortilas och tyckte att tränset bara måååste jag ha (som så mycket annat och även om jag redan har miljiner träns är det ju alltid kul med nya ;) )
Stormy har ju svart huvud med snopp nedtill, precis som Tortilas och jag tror noh han vill ha ett med vitt foder med. Annars är jag inte speciellt förtjust i vitt foder på träns faktiskt.
Har hört mig för hos Xtremehorsemakover och väntar på om det finns ett liknande, fast inte i kandar och vad det priset skulle landa på.Det får bli nästa år isf :)

Imorse höll jag på att snooza på tok för länge men vaknade tack o lov och gav mig bort till stallet för att släppa ut hästarna.
Igår fick de komma in redan fyra på eftermiddagen vilket ALDRIG annars händer, men vädret var så oerhört tråkigt så de fick komma in. Så det var dubbelt så mycket att mocka ur i boxarna idag kan jag meddela ;)

Jag gick bort med Millyard till paddocken och longerade honom en liten stund i repgrimman på en liten volt i skritt och trav. Hoppade upp och skrittade fram honom. Han slängde lite med huvudet igen och snabbt gjorde jag one rain stop, vilket blev den röda tråden genom hela dagens pass. Han kan vara så lugn och nästan sävlig, men hans ”på”-knapp är verkligen galoppen. Det är som att det först är då han vaknar, vilket iof är väldigt vanlig bland våra fyrfotade vänner.
Han blir sällan svettig men idag fick han faktiskt jobba på en del i vänstergaloppen eftersom den går betydligt lättare att ta sen equiterapeuten kom ut.

Måste dessutom boka in ett till besök.

Jag vill inte ha regnet och blåsten, men jag är glad att snön försvann så jag kunde rida. Antingen behöver det vara ordentligt med snö så man kan rida i sommarhagen eller på åkrarna eller så får det vara lite blött på marken så det inte är halt.