Jag är ju på tok för gammal för att tävla något annat än KM som är en gång per år med Stormy. Jag vill inte tävla honom mot hästar eftersom det då inte går tävla honom som ponny sen alls.
Så, eftersom Tora är 16 år så har hon 1½ år på sig innan hon hunnit fylla 18 år.
Min plan är givetvis att hon skall få tävla honom i dressyren så får jag stå bredvid och fota ;)
Känns faktiskt jättekul att hans kapacitet kan gå till någon nytta även i dressyren. Visserligen har han inget vidare steg i traven, men man kan ju iaf komma ut på några tävlingar innan just stegen börjar betyda massvis bland konkurrenterna.
Jag tror nämligen att min svarta pärla skulle kunna lära sig passage och galoppiruetter i framtiden. Jag och han behöver utbilda oss en massa, men just nu känns det väldigt kul att han kan komma ut på fler tävlingar.
Vi får se när de båda är mogna för det, men jag antar att till sommaren så det inte krockar med någon distanstävling eller mitt KM som jag själv vill vara med honom på :) (och Millyard).
23 september (jag vet, låååångt fram i tiden) verkar det finnas en passande lokal tävling. Jösses, det här året blir verkligen fullspäckat!
Bara att kolla upp westerntävlingarna med då när man ändå är igång :)

Bilder från förra sommaren på KM, LC:1