Idag eller imorgon får jag paket från distansritt.nu med mitt ceriserosa träns till Stormy. Kommer eventuellt även beställa ett pannband i rosa och svart med Stormys namn på (sådana finns inte där jag köpte tränset).

Har hunnit testa nackmagneterna fler gånger och jag måste verkligen säga att de verkar funka. Mycket nöjd med andra ord :) är dock fortfarande sugen på det där back on track ländtäcket och pannlampan (superlampan) men jag får helt enkelt kika efter en sådan lampa och beställa hem.

Någon foderkunnig som har tips på hur man kan fodra Millyard? Har nu flera veckor gett honom Krafft Groov 125 och e-vitamin. Han har inte tappat mer i hull men det ser ut att ha ”avstannat”. Är det jag som har för bråttom och är otålig kanske?
Har även börjat ge honom lite betfor också. Han får ca 1-1½ kg Krafft per dag och ca 1 dl (torr) betfor. Går ute på bete och får lite hö ute i hagen. Han har inte mask eller så.

Han har helt enkelt alltid haft lätt att tappa i hull så vad jag vill är att få honom rund :)
Provat tidigare med lusernpellets men efter en vinter tröttnade han. Krafften ÄLSKAR han så jag borde kanske helt enkelt hålla ut ett tag?

Olja, soja… Borde man avvakta med att ge sådant?