Äntligen har min trasiga del till distanssadeln blivit lagad och har kommit!!! Jippie, som jag saknat att rida i den sadeln. Sist var ju i aug…

Bella och jag kommer framförallt tillbringa många timmar ihop med den. Längtar så in i bängen efter att komma ut på lite längre rundor igen. Man ”kommer ju ingenstans” på två, tre mil. Fem börjar det likna nåt ;)

Jag hoppas att Bella kommer vara i form till april. Vi kommer ta det väldigt lugnt då och antagligen kommer jag springa bredvid henne en hel del också.

Magneter är något jag nu använt mig av i några år till mina hästar, och även mig själv. Jag har två nackmagneter och en benmagnet till Stormys skadade sena.

Två till skulle jag behöva samt så vill jag även ha dem man syr fast på ett täcke så de hjälper hela kroppen. Det får bli framöver men helt klart nåt jag vill investera i. Jag har back on track och hållit på med det i tio, elva år nu, men jag gillar magneterna  bättre.

Måste få ordning på transporten men ”hinner” inte ta tag i det riktigt. Nu lasttränas ju Millyard för fullt, men i februari är det dags och fixa den så bromsarna funkar som de ska. Trazzel vill till ridhus igen och Millyard behöver åka för att tränas :)

Korten togs 19 oktober -13

liIMG_3225 liIMG_3233 liIMG_3239vänd liIMG_3249 liIMG_3250