Jani, jag har haft så kul när jag läst regelboken för WRAS (western riders ass´n of sweden).

Skulle man lusläsa TR så kanske man tycker det är lika knepigt det, men det är väl en vanesak? :)

Summa summarum så insåg jag att det är lättare att bli diskvalificerad än godkänd i western. Ungefär som agility med hundar :)

Haha, så plötsligt sänktes mitt krav till att vi iaf ska klara oss utan att bli diskade. Nåja, vi ska ta oss dit med och starta såklart :)

I grenarna Showmanship at halter och Trail at hand leder man hästen i grimma. Inte i repgrimma. Vad jag kan finna står det inget om att grimman måste vara i läder och nånstans att silversmyckade grimmor inte skall bedömas högre.

Det här behovet av att ”sticka ut” som bara dyker över mig kom idag när jag funderade på vilken grimma jag ska ha på Trazzel? Grimma med ludd på är uteslutet för min del på tävling. Repgrimma fick man inte ha.

Så, alternativet som finns kvar är Trazzels specialbeställda svart/ vita träns (som blir grimma om man tar bort pannband bla).

Japps, o så svart ledrep till det ;)

 

liIMG_6621