Själv tycker jag det är svårt hur man skall täcka ibland. Hästarna har fri tillgång på grovfoder dygnet runt. Det är bara Stormy som är rakad. Bella har hållit värmen hela tiden med samma täcke.

Igår frös Millyard, trots detta med fri tillgång och inte rakad. Han har gjort det varenda vinter. Han har tidigare stått på lösdrift men det funkar bättre nu när han står i box. Jag valde igår, trots allt som står om täcken att lägga på ett till vintertäcke. Att försöka ha honom naturlig, alltså helt otäckt funkar inte vilket jag provat förr.

Han är svår att hålla i hull men har verkligen blivit finare sedan han äter lusern, även om jag skulle vilja att han gick upp ännu mer. Sedan han fick två täcken på sig har han inte frusit så därför låter jag honom ha dem tills minusgraderna blir lite mildare och tar av det ena igen.

Hur gör ni under vintern med era hästar?