Jag vet inte varför båda grabbarna jag har INTE har tillstymmelse till att vara ”jämna” i humöret som man annars hör och har haft erfarenhet om.

Bella är typiskt stoig, men av den mildare sorten. Tror snarare Stormy och Millyard är 20 gånger värre, och dessutom är de båda valacker. Varför fick jag tag i TVÅ sådana rackare för?

Stormy kan verkligen verkligen få mitt huvud att spinna runt, då han nyligen kommit in i en dålig period igen när man skall hämta honom i hagen.

Därför har jag lärt in ett nytt trick han gör när jag hämtar honom. Jag visslar, lyfter upp ett lock i luften, så antingen kommer han eller så går jag fram till honom, han får dutta med mulen på locket, får godis och jag flyttar locket lite här och var och han duttar vidare. Sen knäpper jag på grimskaftet, och fortsätter en stund till.

Förra sommaren började problemen och det löstes med att han då fick lära sig ett annat trick :) O vips så försvann hans otäcka beteende.