Lilla söta Trazzel ligger oftare ner i boxen på morgonen när jag kommer, så jag kan ju inte undvika att smyga mig in och mysa med honom liggandes bredvid mig <3

Eftersom han rör sig väldigt mycket i hagen då Charlie jagar runt honom och leker med honom en del, så sover han även ute i hagen mycket. Även där ligger han kvar när jag kommer fram :)

Millyard har nu stått i två dagar och det var återigen dags för lite träning. Eftersom han kommit på att han kommer undan så väl genom att ställa sig rätt upp när han inte vill ge efter för trycket i nacken, så testade jag att sätta kedjan under grimman i hopp om att han skulle ge upp.

I början kämpade han emot så alldeles, eftersom han ställer sig rätt upp och jag försökte hålla kvar trycket för att inte ge efter när han reser sig (eftersom han försöker göra samma när man rider när han inte vill gå framåt). Han reste sig så väl att han sen låg på marken, reste sig och gick rakt in i transporten. Sen stod vi o myste en stund innan jag stängde igen transporten.

Sen blev det tömkörning tio min i ridhuset, ridning i alla gångarter, öppnor och förvända öppnor. Jag är väldigt nöjd med honom idag :) Hoppas verkligen det fortsätter såhär!

På hemvägen när jag skulle lasta tänkte han resa sig, men ångrade sig och kom nog ihåg vad som hände tidigare och gick snällt in. Förhoppningsvis behöver jag inte ha med kedjan så många gånger till, utan han kommer ge efter och sluta kämpa emot och resa sig. Jag HOPPAS verkligen det.

På lördag hoppas jag att Tora kan följa med så hon kan fota oss i ridhuset.