Toppenväder även idag så det var bäst att passa på att ta en uteritt.

Tora och jag cyklade upp till stallet samtidigt, tog in Stormy och Bella och gav oss iväg på samma runda jag och Stormy red i förrgår. På den kladdiga travbanan med andra ord.

Tora och Bella red bakom oss, så behöver jag förklara hur brun-prickiga de båda var efter att ha galopperat bakom mig o Stormy i stora vattenpölar? :D

Ha, jag är mest glad att jag bara blev blöt om fötterna ;)

Roligt hade vi alla fyra och hästarna var rätt möra i kroppen. Dock kändes det på Stormy som sist att han lätt hade kunnat gå mycket mer. Tur han känns så pigg!

Masserade sen in hans rygg med Radital liniment och lindade frambenen på dem båda efter att ha spolat rent benen från allt grus…

Jag tror de båda sover gott inatt. Tora lär ha ont i ryggen imorrn efter träningsvärken som kommer smyga sig på henne :)

Imorrn blir det förhoppningsvis lite tömkörning på morgonen med Millyard och kanske en ute-ridtur. Har inte bestämt mig ännu om det blir han eller Stormy som skall få ridas ut, det beror på hur Millyard känns.

Skall rida till ett annat stall ca 5 km bort som har en 4-åring så vi tänkte ta en runda ihop. Kanske ta med Millyard på släp annars, eller Bella om jag rider Stormy?

Förresten så kommer jag ÄNTLIGEN kunna få träna för någon, och förhoppningsvis redan nästa vecka :)