Tilda fotade Puzzel igår ?
Idag var jag i stallet en ”snabbis” (hehe 3 h o hann träna 1.5 häst o fixa stallet ?)
Puzzel och Irre blev tränade.

Jag håller på att starta ytterligare ett Instagram konto i namnet @creativehorsetraining för att nå ut till fler ?
Den kommer även finnas på Facebook. Den svenska kommer finnas kvar.
Jag kommer snart utförligare förklara vad #freestylehorsetraining innebär. Ett ”nytt begrepp” då jag inte känner att frihetsdressyr eller trickträning/ klickerträning passar in helt. Eller så kan man se det som ett samlingsnamn ? Det blir så låååååååååångt o skriva ”Idag har jag frihetsdressyrtränat/klickertränat/tricktränat Puzzel”.
Istället kommer det gå under namnet #freestylehorsetraining kort o gott. Får se vad det blir för svengelskt smeknamn men ”fristilat häst träning” låter ?????????
Så nu har ni en liten förklaring men jag återkommer med ett mer varför senare.
#primerototal #samarbete #spannmålsfritt #välmåendeinifrånout #kreativhasttraning.se #creativehorsetraining #freestylehorsetraining