Godkväll på er. Här har det börjat blåsa upp ordentligt och jag hoppas innerligt strömmen håller sig så jag slipper strömavbrott inatt :)

Idag var jag ute på promenad med Chino i 1 h o 10 min. Min mamma är här på besök och har fotat. Jättebra miljöträning att promenera ihop med barnvagnen framför, bredvid och bakom honom (mamma gick med den).

Han fick kolik i förrgår (första gången någonsin jag haft häst som fått kolik), som inte gick över så veterinären fick komma ut och ge kramplösande. Därav den snygga rakningen på halsen jag stod för ;)

-”Du rakar för högt upp, raka längre ner”, sa veterinären ;)

Innan han kom hade jag gått med Chino i nästan tre timmar med lite vila emellan. Han la sig ner i boxen vid insäppet så jag förstod direkt att det var kolik. Han hade så ont att han la sig ner på asfalten och grusvägen när jag gick med honom.

Eftersom jag är själv med min dotter var det bara att gå med trött, flåsande sjuk Chino samtidigt som jag gick med barnvagnen och pannlampa i mörkret fram o tillbaka.

Jag fick skaffa ett träns till Chino i storlek ponny, Mina cob är för stora, och tack o lov kommer det här passa även IrreVirr så de kommer få samsas om det.

Ikväll har jag bytt ut nosplattan på tränset till ett blingat, jag ska prova det imorgon o se hur han ser ut i det :)

Nu blir det läggdags för min del. Varit uppe sen 05:17 när dottern Aliwa vaknade.

Gonatt :)

 

liIMG_2499 liIMG_2505 liIMG_2508 liIMG_2510 liIMG_2514 lireIMG_2496 lireIMG_2498 li2501 li2519 liIMG_2478 liIMG_2480 liIMG_2487 liIMG_2496