liIMG_3565 liIMG_3556

Vanlig syn i hagen :) Trazzel o IrreVirr som busar i hagen. Ibland är det Chino o IrreVirr som leker istället. Jag hoppas verkligen alla tre hingstarna kommer hålla sams så de faktiskt kan gå tillsammans.

Trazzel blir väldigt lätt rastlös och det är hög tid nu att inridning 3.0 faktiskt blir av och inte rinner iväg. Igår hoppade jag upp och satt på honom jättekort stund, och idag fick jag hjälp av Moa o Tilda o bad dem hålla i grimskaftet så jag kunde hoppa upp på Trazzel igen.

Alltid när jag förr ridit in, o även de två andra gångerna jag red Trazzel för ett år sen så red jag in själv. ilket egentligen är jättedumt, men vad gör man när man är själv?

Nu är ju Aliwa i vagnen, om jag skadar mig… Vem tar då hand om henne o vet att jag ens är skadad? Förut var det ju ”bara jag” men nu känner jag att jag behöver vara mer uppmärksam och förnuftig om ni förstår.

Så, det blev skutt upp o ner  många gånger i sadeln för att som sagt sedan sitta uppe på ryggen på Trazzel. Himla härligt!

Sen blev det faktiskt Chinos tur att få upp mig på ryggen för första gången om så bara för en sekund. Men ändå. Första gången :D Sen hängde jag massor på honom o Tilda fick leda honom framåt.

IrreVirr tränade jag sen buga på, Tilda o Moa hade ridit fuxarna, Bella fick visa lite spansk skritt o Stormy promenerades. Alla sju tränade samma dag :D