Jag har sedan i höstas inte känt igen mig själv riktigt då jag svimmat, fått blodsockerfall och tappat känslen i armarna och inte kunnat lyfta dem, varit KONSTANT trött, ovanligt mycket sjuk, kräkts två gånger i år vilket inte hänt på över 10 år av ”förklariga skäl”.

Jag är vegetarian och glutenintolerant. Jag har förut gjort blodprov för att kolla mina värden vart tredje år eller så, bara för att veta hur jag ligger till. Järnvärdena har aldrig varit bra, utan legat lite lågt.

Tog nytt prov nyligen för att jag kände att det var dags eftersom kroppen inte känts till hundra. Brist på järn och B12 och nu äter jag tabletter i tre månader, för att sedan ta nytt prov och se om kroppen tar upp det som det ska. Tydligen kan kroppen ha svårt att få i sig tillräckligt med B12 om man är glutenintolerant och inte äter kött (vilket jag inte gjort på 11 år).

Förhoppningsvis blir jag lite piggare nu när jag äter tabletterna.

Var hos frisören imorse och toppade håret, då jag är sugen på att få långt hår igen. Mitt hår växer annars ovanligt snabbt, nästan dubbelt som ett vanligt. Så med extra b-vitaminer i kroppen borde det ju kanske växa ÄNNU snabbare? :)

Inte direkt något hästrelaterat, men ändå viktigt att vi som är i stallet, motionerar, mockar, borstar och allt som hör till stallgörat är slitigt och tungt för kroppen många gånger. Äter inte vi rätt gör man inte ett lika bra jobb på hästryggen heller, och vi har bara ett liv. Ta vara på det.