Har lagt ut fyra(!) sadlar på annons och imorgon åker den första hem till sin nya ägare :)

Jag bestämde mig helt enkelt att eftersom den bomlösa är den som passar Millyard som handen i handsken, varför då prova med fler bomsadlar när jag själv gillar bomlöst? Så, nästa vecka kommer ett stort paket med en bomlös dressyrsadel hem till mig så jag hoppas INNERLIGT att den passar. Annars får jag skicka tillbaka och har en annan på gång då istället. Varför jag inte tänkte rida dressyr i den bomlösa jag redan har är att det blir lite svårt att få skänklarna och så precis så som jag vill ha det i dressyren. Tills jag fått hem den så blir det min bomlösa och därmed inga andra bomsadlar testas på honom.

Den jag beställt ser nästan ut helt som en vanlig dressyrsadel, i läder, svart och uppbyggd fram utan att ha en bom i sig.

Millyard har fått röra på sig varje dag förra veckan, tre dagar utan ryttare och fyra med. Så idag fick han allt en välförtjänt vila. Imorgon blir det träning igen och sen är jag inte hemma onsdag-lördag då jag skall hålla i en stor träff/konferens i Stockholm, för att sedan gratulera min lillebror som tar studenten på fredag.

Så, Millyard får tränas när och om Tora kan. Bella har ridits rätt mycket av Tora barbacka o bettlöst. Hon har fått i uppgift att träna halvhalter OFTA för att få henne att trava mer långsamt. Hon tränar nu flitigt på att vända henne så att hon lägger vikten på bakdelen mer genom att vända utåt mot staketet.