När jag just skrev rubriken, kom jag på att på gymnasiet jag gick utanfö LInköping, ett hästgymnasium, så hade vi två tinkrar som hette Blixt och Dunder. Jag tror ingen av dem längre finns kvar.

Vi körde dem, och en av klasskompisarna var så förtjust i dem så hon hade med dem på ridlektioner ibland :)

Det blev bara träning med Stormy idag, de andra fick en ofrivillig vila då det brakade loss REJÄLT på himlen just när jag kom tillbaka med Stormy efter en kort stund i paddocke (som för övrigt var RIKTIGT fin att rida)

Det blixtrade, åskade, regnade som om det inte regnat på ett år och ja, jag kände faktiskt inte riktigt för att ge mig iväg till paddocken med Lova då… Imorrn har jag tänkt rida henne där, och även testa om hon tar galoppen med mig på. Skall även ta på henne ett träns och se hur hon reagerar på det. Borde inte vara något problem då hon haft det förut, men man vet ju aldrig.

Annars så ska vi öva på med röstkommandon, flytta bogen och gå framåt för små signaler. Ibland får man ta till STORA signaler när hon blir envis ;)