Var på Skara Hästsport (igen) och var ju tvungen o få med mig de ceriserosa benlindorna till mitt ceriserosa dressyrschabrak ;)

Spanade även in vintertäcke till Stormy och velade länge om man borde ha hals om man rakar. Har inte haft det tidigare och är rädd att hans lååånga man blir förstörd? Har man koll så borde det gå bra, annars får man lösa det på något vis. Täcket jag skulle ha är riktigt bra kvalitet på i yttertyget så nu ska det nog hålla MINST en vinter ;)
När det kommer vet jag inte riktigt men det var på väg iaf så de ringer när det kommit. Så snart blir han rakad så han slipper droppa av svett efter ridturerna.

Än har jag inte bestämt om hästarna får fortsätta vara barfota eller om Stormy eller Millyard får skor med brodd och snösulor på. Eftersom jag inte rider så mycket när det inte finns tillräckligt med tid vill jag inte lägga pengarna på det utan får kanske ta en skoning när det passar bättre (runt jullovet tex). Millyard har aldrig haft skor på sig så vi får väl se hur han isf reagerar på det ;)

Min plan är ju att hålla igång dem någolunda för att distansträna under vintern och av tidigare erfarenheter brukar det ju bli isgata, så då blir det nog skor.
Hur som så väntar jag och tar ställning till det sen.

Nu ska jag upp till hästarna och ta in dem till kvällen. Sen för den intresserade väntar skolpluggande inför prov imorgon ;)

Lycklig Stormy rullar sig efter gårdagens pass.