Jag börjar med Millyard även om inlägget var tänkt åt Bella. Han är verkligen en porslinshäst och jag hade verkligen sååån inspiration när jag vaknade imorse angående honom, hans träning och upplägg framöver.

Men han är av den sorten där han får panik och allt inte riktigt går som man tänkt. Hursomhaver så kollar kiropraktorn igenom hans nacke imorgon förhoppningsvis. Han fick panik, slog över, slog i huvudet och bet sig i underläppen.

Det blev max 10 min longering för hans del bara och grimma/ kapson på de närmsta dagarna på honom.

Eftersom Millyard plötsligt inte var speciellt ridbar (inte halt men ont i munnen/ huvudet) så fick Moa som skulle ridit honom prova på Bella. Tilda rider ju Bella annars, så idag fick båda rida henne så Bella fick tuffa på ordentligt i värmen :P

Tilda har röd tröja o Moa röd så ser ni skillnad på dem :)

Vi använder oss av snodden ibland för att Bella lättare ska förstå/ komma till jobb men hon rids nog lika mycket utan den.

Här är en salig blandning av bilder. Jag tar med bilder där Bella går med sänkt rygg och helt fel form för att det då är lättare att se och jämföra med andra bilder. Moa har aldrig ridit Bella förut så detta var första gången. (o direktiv om sits, händer, huvud mm får de av mig för att förbättra ridningen) ;)

Nu har vi börjat använda cavaletti mer och mer i träningen. Det ger ju verkligen enormt bra träning och man ser hur hon lyfter ordentligt på benen och jobbar.

 (Fler bilder ska komma men de lyckades inte ladda upp nu så jag får prova senare igen)

liIMG_5716

liIMG_5764 liIMG_5760 liIMG_5758 liIMG_5751 liIMG_5733