Det här med att ta stora, svåra och tunga beslut ??

På måndag är det dags för Bella att springa på de evigt gröna ängarna efter 14.5 år tillsammans med mig. Hon är nu 26 år och var min första häst. 

Vi har upplevt mycket tillsammans. Red in henne, lärde mig western, nh och distans med henne. Red några distanser på henne, red vilse i 11 h till polisen efter 8 h sökande hittade oss, tränat tornerspel ihop med eld, tävlat western med, tolkat bakom, klättrat i galet branta berg med, flugit av som plockepinn när jag hoppat henne, brutit av brädorna i paddockstaket…

Ja jösses. O bäst av allt. Hon gav mig He’s my Lifepuzzle förra året, då hon var 25 år (han var inte planerad! Inte från mitt håll men Bellas möjligen ;) )

Men två hästar på två veckor som försvinner är hjärtskärande. Dock är det återigen jag som ägare som ska se till att mina djur mår bra. Nu visar Bella att hon inte gör det ❤

Tack för allt ❤❤❤