Nu kommer jag nästan ihåg ordet kraniosakral terapi, innan har jag ju fått googla det ;)

Jag fick först berätta hur länge jag haft ont, isch 10 år minst sa jag i min nacke. Jag har då vintertid gått till massör och varit okej under de varmare månaderna.

Sen undrade hon om jag varit med om någon olycka eller så… Hm… Jao, tre hjärnskakningar och två gånger allvarligt. Första gången landade jag på huvudet i galopp, svimmade och fick minnesförlust och blev inlagd. Man har då ont några veckor, för att sedan må fint igen.

Trodde jag.

Har därefter fått två till och när hon då sa att där kunde vi ha orsaken till smärtan.

Varför jag valde just en kranio (måste tänka här, vad hette det nu igen?) kraniolog… kraniosakral terapeut! var för att jag ville veta ORSAKEN och inte bara behandla symptomen.

När hon sa att det antagligen är hjärnskakningarna, när man landar på huvudet så tas ju smällen någonstans, och då insåg jag att så logiskt och självklart det låter. Jag har inte tänkt på det alls!

Hon kände iaf på mig och behandlade mig en timma och sa att jag är stel i de tre översta nackkotorna när jag böjer bakåt. I övrigt överrörlig (vilket massör, läkare mfl sagt tidigare).

Så, jag kan inte beskriva vad hon egentligen gjorde, men idag är jag nästintill smärtfri!!! Vilken känsla. Vad spänningar och krux kan hitta på.

Tänk då våra djur som inte kan prata utan försöker tala om för oss vad som är fel.Det är vår uppgift att försöka hjälpa dem och var oerhört lyhörda.

Tror vidare på det här med harmoni i kroppen och jag ska allt finna en balans dit :)

DSC_5718 kopiaFotograf: Rolf M