Klant-jag har inte tänkt ett steg längre än ögat ser. Millyard o Bella behöver båda gå upp mer i vikt, men har ändå hållit sig bra och långsamt gått upp i vikt så det har gått åt rätt håll.

Nu när jag börjat träna MIllyard mer så är jag rädd att han ska gå ner i vikt igen om han inte har tillräckligt att bygga muskler av. Så, först nu har jag hört av mig om det finns någon analys av hösilaget, vilket det finns. Under dagen får jag veta innehållet, ringer då Krafft och ber om hjälp med foderstat till dem.

Stormy behöver inget kraftfoder mer än någon näve först när vi är igång o tävlar ordentligt med många mil i veckan.

Förmodligen skall jag ge en större giva än de får nu, då de äter lusernpellets och Krafft Groov 125.

Även om det känns som det ”snart” är sommar så är det ju hela april och maj och kanske in en bit i juni innan de går på bete dygnet runt. och kan jag få upp vikten tills dess och fodra dem även under sommaren vore det toppen.