(bilder från i somras)

Red Stormy igår barbacka i paddocken bettlöst med en sidepull jag gjort av biothane. Han funkade kanonbra på den och var mjuk som en boll och lyssnade fint. Han har blivit rund som en boll och skulle verkligen behöva röra sig mer kontinuerligt så nu ligger krutet på att Stormy ska röra sig och Millyard likaså. Bella får tills vidare glatt hänga med som handhäst.

Ikväll när jag var uppe så regnade det, men med min motivation att till våren komma ut på någon slags tävling med Millyard gjorde mig taggad till tusen.
För ovanlighetens skull red jag honom med bett, ett rakt och det fina tränset med bred nosgrimma. Hade även dressyrsadeln som hängt orörd i månader i sadelkoammaren sedan den bomlösa kom in.
men OJ vilken skillnad allt blev! Han slängde inte ett skvatt med huvudet, var mjuk som en gummiboll och gick som en klocka (mer eller mindre). En lycklig matte trots att det regnade och var kanongeggigt i paddocken.
Vi övade öppnor och slutor, skrittade på ordentligt och red 8- volter med förflyttningar. Mina fina kille, Mörkt som attan var det och jag hade min stackars pannlampa på mig så vi såg lite iaf.

Mer än taggad inflör nästa ridpass som blir tidigast torsdag. Skola + jobb både onsdag och fredag.