Idag åkte jag med Millyard för att ha lite miljöträning och kanske våga sig ner i vattnet. Jenny med snyggningen Hampus var med också.

Förvånande nog så gick han utan problem ner i vattnet och verkade tycka det var roligt dessutom :) Dock blåste det mycket så vågorna som kom emot hästarna tycktes vara sååå farliga.

Vi kom ut en bra bit i vattnet. Det är så långgrunt där vi är (Vänern), perfekt helt enkelt. Men, när Millyard sparkar med sitt vänstra bakben i vattnet och det skvätter massor vatten, blir han rädd och drar inåt, jag åker framåt, ned i vattnet och lyckas hålla kvar honom. Då kommer han emot mig, jag håller för händerna för huvudet o hoppas innerligt att han inte ska trampa mig på huvudet.

Jag hade TUR, han trampade mig istället på utsidan av höger vad. Jag hade redan tappat honom när jag låg ned i vattnet så han sprang bort mot Jenny och Hampus, som fick tag på honom. Någon minut senare var mitt ben blått…

Jag är lite stel, så idag blev det inget ridande för min del.

Imorgon åker jag eventuellt med Trazzel för att han ska få komma ut i vida världen också ;) Givetvis blir det bilder! :) (nästan så att det är därför man åker, hahaha :P )

li7201 li7211 li7213 li7274 li7277 li7170