Just nu sitter jag och skissar på för fullt. När jag är färdig skickas skisserna vidare som sedan sys upp och jag får titta, klämma och känna :)

Imorgon hinner jag inte träna hästarna alls, förmodligen inte förrän på torsdag. Livet blir helt enkelt lite stressigt när man bestämt sig för att göra allt på en och samma gång. Skola hela dagarna, jobba på kvällarna (fyra dagar i veckan), hinna stallgörat som mockningen, göra läxor, och sova är bra att göra emellanåt :)

Men, hästarna verkar trivas alldeles utmärkt ändå. Så snart min vagn är fixad kan jag köra en och ha med en annan på släp så är det bara en kvar att motionera :D

Behöver beställa hem lite seltillbehör från selar.se så jag kan fästa vagnen i selen, och ett körtäcke för regniga, kalla dagar.

Bild på pannbandet kommer nog upp imorgon. Modell är Charlie, Saras fina häst :)
Det är bara en flärp på det som är ordinarie, men man kan givetvis beställa så det blir som denna bilden. Det är teddy på undersidan närmast hästen för att motverka skav.
Reflexpannband
85 kr + porto utan kardborrknäppning, 95 kr + porto med kardborrknäppning. (en flärp som är i mitten) Maila tanja@mejlamej.nu för beställning