Imorse avmaskade vi hästarna. Bella står ju inte kvar i samma stall utan står ca 1,5 mil bort (?) och hade ingen mask, så hon behövde ingen.

OM jag och stallägaren är nöjda med stallpelletsen!!! Om ni har en lortpelle till häst/ ponny så kan vi VERKLIGEN rekommendera stallpellets. Det är billigare än spånet, och är ûberlätt att mocka i.

Man blöter bara upp det med massor vatten i kärran, låter dra ca 15 min o sen klart.

Köpte bara 8 säckar först för att vi skulle prova, men redan dagen därpå ringde jag återförsäljaren som fick komma med en hel pall till oss :D

Jag har tänkt att jag skulle träna för min tränare ju, men eftersom det är alldeles hopplöst kladdigt i paddocken så hoppas jag på att hon kan boka in mig i ridhuset istället. Kvalitet och inte kvantitet tack.

För mig blir det få sovtimmar inatt. Kom hem från jobbet 22:30, ätit o försöker nu varva ner så jag kan sova. Tidigt imorrn åker jag till Ullared och givetvis blir det en del hästsaker som kommer inhandlas.

Ridstrumpor, handskar, 3-fingervantar, mössa… Pälsglans, benskydd… Lite av varje o annat man hittar.

Slänger in en bild på mig när jag var hos fotografen Mattias Malmgren. Han som fotat mig och Stormy på distanstävlingarna.

Eventuellt kommer även Stormy hamna på bild som han har tagit, men det är inte bestämt ännu. Annars får jag lura ut Tora till stallet (eftersom hon numer har ”egen” häst, Bella, så är hon inte hos mina andra lika mycket ;)