Är det nån som missat FB-gruppen med ovanstående namn och älskar små söta öron och utsikt så kika in och kolla. Eller bidra med ett eget foto :)

Kängurur och annat spännande kan man få se, eller vulkaner.

På tal om hästöron så kommer jag imorgon att få sitta på Stormy imorgon och se hans små öron. Om han nu låter mig sitta på honom efter 7 månader utan ryttare ;)

Jag är så glad inombords! Jag får rida några dagar i veckan varvat med promenader som innan med inslag av trav. Han markerade inget på rakt eller böjt spår på kliniken idag vilket han gjorde i november.

Det är fortfarande lite svullet men har läkt väldigt bra tydligen. Våren -15 är vi tillbaka på tävlingsbanan så kör vi långsam start och uppbyggnad av muskler under det här året och mycket akademisk träning bla.

Levad uppsuttet är ett av målen :)

 

Förhoppningsvis blir det bilder med mig och ett stort leende ;)