Alltså. ÄLSKAR Trazzel. Tänk när han gått upp sådär 70 kg till i hull och muskler. Damn alltså.

Imorgon startar jag Lc:1 dressyr på honom och kommer definitivt komma sist. jag har nämligen tänkt att skippa galoppdelen helt och därmed bara rida skritt och trav. Bara av anledningen att komma ut och träna på framridningen och inne på tävlingsbanan. Nästa start är om två veckor och då kommer vi ta galoppen =)

idag åkte vi iväg för att rida hopplektion för att få ur all överskottsenergi till imorgon, men jag tyckte att Tilda kunde rida istället.

Fatta, i söndags var det högsta han hoppat med ryttare 40 cm, vilket vi då testade på pay and jumpen.

Han är galopperad på fem, sex gånger bara så han kan ännu inte galoppfattningen.

I onsdags åkte jag för att löshoppa honom (hehe, för att pumpa ur energin ;)  ), ehh… Han seglade över paddocken på 130 hur lätt som helst. Vart är min dressyrhäst?! Hahaha!

livändIMG_7886 liIMG_7880 liIMG_7879 liIMG_7851 li7790