Strömsbergs Gård finns två fleecetäcken jag vill ha, ett turkost till Millyard som matchar hans regntäcke, och ett i magenta som matchar Stormys.

Funderar på om det vore bra o kolla över höst/ vintertäckena och se om man kan hitta täcken till bra pris nu när det fortfarande är sommar.

Det lutar åt att skaffa ett undertäcke till Stormy eller ett nytt Amigo Medium. Har bestämt mig för att inte köpa skittäcken mer utan bara BRA täcken, och eftersom jag är så nöjd med Amigo hittills så blir det fortsatt täcken därifrån.

Bella har ett varmt och bra orange, Millyard har två vintertäcken men han fryser ju så lätt och fryser så fort halsen blir blöt. Jag har nog aldrig haft halstäcke på honom, för jag är rädd att manen inte blir så mycket kvar av…

Ska nog maila och höra vad för alternativ som finns för honom :)

Vad använder ni för täcken?