Mattes lilla goding.

När jag var runt fyra, fem år fick jag och syskonen en kanin. Rätt snabbt blev den min egna och han blev så oerhört tam att jag gick promenader lös med honom. I lågstadiet skrev jag hemliga brev till honom då jag bara litade på honom o visste att han förstod mig.

Men, nåt som bekymrade mig var när jag skulle skaffa min andra kanin, då nyss fyllda 9 år. Om jag älskar Tussen (första kaninen) av HELA mitt hjärta, hur får då Kickan (kanin två) plats när hjärtat redan är fullt?

Idag kan jag skratta åt det, men jag var verkligen bekymrad, o tänk er då när de två kaninerna fick ungar, o jag behöll en… Hur blir det då? Delar man upp hjärtat? Just ja, familjen skulle få plats  ;) Stora livsfrågor som liten :)

Idag är jag så lyckligt lottad att jag har fyra hästar. Jag älskar dem allihop. Alla har olika ”värden”/ betydelse för mig. Att älska någon mer eller mindre är för mig omöjligt, men det enda jag vet är att jag älskar dem MER och MER! Det trodde jag faktiskt inte, men det bara växer sig starkare hela tiden.

Älska livet! :)

Kopia av lili8252 Kopia av li8238 Kopia av li8256 Kopia av lili8227