I onsdags kväll förra veckan var jag iväg med Kotten och hade med Tilda som fotade. Jag fick en lektion av en kompis förra året jag fyllde år (dags o fylla på måndag igen) :)

Nu äntligen kom jag iväg och jag har verkligen längtat!

Kotten skötte sig riktigt bra och jag är så så nöjd med honom! <3

Jag hade på sporrarna, vilket blev andra gången någonsin för hans del som han reds med det. Men oj vad bra han lyssnade, så det blir definitivt fler gånger.

Jag rider på bett och kapson, därav två tyglar. Jag använder i första hand kapsonen och i andra hand bettet för att inverka.

När vi kom tillbaka till stallet var jag som en studsboll, full av energi och lycka. Utveckling och att sträva framåt, få bra feedback på det man tränar är såååå viktigt för mig. Jag vill verkligen lära mig mer och ta mig framåt.

Mina tävlingsplaner för året har tyvärr fått skjutas framåt en del, jag berättar varför vid ett senare tillfälle, men, jag har fått prioritera lite annat ett tag nu.

Givetvis tränar jag för att tävla hela tiden, men det blir nog av till hösten istället.

Tyvärr blev en del bilder suddiga, det är svårt att ta bilder i ridhus.

Nu ska jag krypa ner i soffan och ta det lite lugnt. Imorgon kommer Tilda och förhoppningsvis tränar vi hästar hela dagen :D

liIMG_9327 li8813 li8818 liIMG_8853 liIMG_8856 liIMG_8864 liIMG_8921 liIMG_8971 liIMG_9055 liIMG_9121 liIMG_9239 liIMG_9314