Ja, igår var jag 10 h i sträck i stallet och idag blev det 8 h.

Jag bara äääääälskar att få vara där!

Imorse blev det ett dressyrpass på Millyard igen där jag åter la mest fokus på galoppen. Samla den så kort, kort det bara går innan han bryter av till trav. Han orkar korta sig och hålla ihop betydligt mer i högervarvet än vänster, men han börjar faktiskt komma ikapp lite mer nu än tidigare.

Dessutom har fattningarna åt vänster blivit MYCKET bättre!

Tre månader till LB:3 start i dressyr.

Lastträningen går framåt och han har stått i sin lilla lilla hage några timmar även idag.

Bella red jag 1,6 mil idag och jiiiisses vilken pigg tjej jag har! Men, när hon väl kom tillbaka till stallet insåg nog även hon att hon var mer trött än vad hon trodde :P

Jag rider med GPS som visar tid, hastighet och sträcka bla så jag försöker hålla god koll på vilket tempo vi har för att veta vad hennes ”normal”-tempo är. Jag försöker ha ett så jämt tempo som möjligt och lägger in några kortare skrittpauser mellan varven. Lite galopp blir det men det är mest för att jag vill bygga muskler, inte för att jag har tänkt rida galopp på distansritterna (blir för jobbigt för henne).

Trazzel fick först springa lite i paddocken och jag hann bara få upp mobilen o filma lite. Här är filmen med dålig kvalitet tyvärr.

Sen fick han tränas och springa av sig en massa energi i sommarhagen :)

Bilderna blev lite väl mörka, men ni ser iaf hans nya träns jag specialbeställt från USA ;)

liIMG_6379 liIMG_6393 li6305 li6313